Lilypie Kids Birthday tickers
sisters, do you think that a prince of deen will marry you while you just sit in front of your laptop, busy updating your status about marrying a righteous man or sharing almost all of Irma Hasmie's marriage photos and saying how lucky she is to become a wife of a great man? Will a prince of deen look for you just because of your splendid poem about marriage, your 'surat-buat-calon-suami' entries or your 'menanti-bakal-imamku-dunia-akhirat' status?

Sunday, June 20, 2010

father's day. tapiiiii :P

Assalamualaikum. hello ppl , :)
hani masih kat muar lagi. bila nk balik melaka pun hani xtaw lah.
bole tak kalau takmo balik melaka?
melaka bosan lah. bila tah nak dapat " kaki " sendiri :P
along, cepatlahhh bagi "benda" tuh. :D
ouhh, okayy. nak tanya nih.
sebenarnye father's day semalam ke hari ni?
atau bukan semalam dgn hari ni ?
huuu, sorry lahh. hani memang lemsss siket pasal tarikh2 father's day & mother's day sebab pada hani, tiap2 hari tu hari y special utk umi & ayah hani :))
huuu tak kisah la bila2 pun tarikh yg da ditetapkan tuh.
hani nak wish jugak kt ayah hani & semua ayah kt dunia nih !
utk satu2 nya ayah hani ; memang takde galang ganti !
ENCIK JAFFAR BIN ABDULLAH ,
HAPPY FATHER'S DAY , ayah !! :))
thank you for being my support,
my guide and my strength.
yesterday, today and always...
I
I
V


happy father's day, happy father's day !! :))
dari hani & abg2 kecik smpy la skrg, ayah byk berkorban utk ktorg.
kalau nk list satu2 kat sini,, memang tak cukup lah kan.
takde sape bole bg kasih syg mcm ayah n umi bg.
kami sayang ayah sgt2!! :)
*skrg ayah selalu sakit2. bile ayah batuk, rase mcm PERIT je dengar.*
TUHAN, terima kasih krn memberikan seorang ayah yg terbaik utk kami adik beradik ! :))
semoga Allah sentiasa melindungi & merahmati ayah hani. aminn :)
huuu, sepatutnya hani y patut bagi ayah hadiah kan.
tapi ni terbalik pulak. :D:D
ayah yg bagi hani hadiah.
bukan satu, tapi DUA !! :)
taktau nk describe ape y hani rasa.
hani tak mintak pun. tapi tadi bangun2 jeaa tido,
ayah terus tanya nk beli ape2 tak?
hani ingat nk beli apa2 tu , beli barang utk bawak balik melaka.
rupanya, ayah tanya nk beli bag & kasut baru tak?
huuuu ayah mcm tau2 ape y ade dlm hati & fikiran ank dia ni :P

kenapa logo hp ? nak dapat laptop baru ke cik hanny?
hahaha taklahh. dapat bag laptop jeaa :))
da lame teringin nak bag laptop hp nih.
bag ape tu, nnt dah ada hani upload yeaaa :))
thx ayah ! :)



ni pulak hadiah kedua dari ayah. :))
takde la semua jenis ni ayah nak bagi.
memang makin motakkk la rambut ayah nnt. heee :D
crocs hello kitty yg hani pkai skrg ni masih elok.
cuma, kalau malas basuh mmg nmpk x cantik la
sebab kaler dia kn pink puteh.
selama 3 bulan lebih siket hani pakai,
ade la 2 kali hani basuh . HAHA :D
kadang2, klau umi pegi berkebun siket2,
umi pakai hani pny crocs nih. mane la tak kotor.
myb atas sebab tu umi ayah nk ganti y baru kot :P
hadiah hani utk ayah ?
card buatan sendiri. caye tak caye tak ? :P
ayah appreciate punya walaupun hani punya tulisan tak chantek !
kekekeke :D:D nnt hani upload yeaa :)
lagi satu hadiah.. hani masak menu utk ayah , umi n angah hari ni.
wuwuwuwwu. mmg selalu masak pun.
kire hadiah jugak tak ? :PP
takpe, y pntg doa hani sentiasa utk umi ayah.
sekali lagi..dari kami anak2 ayah
harith, haziq , & hani
HAPPY FATHER'S DAY , ayah !!!
we love u so muchh!!muah muah :)






akhir sekali , ikhlas dari hati hani..
SELAMAT HARI BAPA utk semua lelaki yg bergelar bapa.
AYAH, ABAH, PAPA, DADDY, WALID, BAPAK
wlaupun berbeza gelaran tapi tetap memikul satu tanggungjawab y sangat besar.
terima kasih ayah krn membesarkan kami dengan penuh kasih sayang.
sekarang, masa kami utk membalas jasa2 ayah :)
ikan dah garing. sweet sour / ikan tiga rasa ?
menu lain ?? heee g dapur jom!
taaaaa semua :))
love.love.love

No comments: