Lilypie Kids Birthday tickers
sisters, do you think that a prince of deen will marry you while you just sit in front of your laptop, busy updating your status about marrying a righteous man or sharing almost all of Irma Hasmie's marriage photos and saying how lucky she is to become a wife of a great man? Will a prince of deen look for you just because of your splendid poem about marriage, your 'surat-buat-calon-suami' entries or your 'menanti-bakal-imamku-dunia-akhirat' status?

Friday, November 5, 2010

andai itu takdir-Nya :')




andai itu takdir-Nya ; siti rosmizah





Aleya, seorang gadis yang cantik dan berlatarbelakangkan keluarga sederhana, dalam diam menyimpan perasaan pada seorang anak tokoh korporat yang ternama yang juga merupakan rakan sekuliahnya di universiti di United Kingdom, Syed Adam Aizril. Syed Adam Aizril, wajahnya yang tampan menjadikan dia kegilaan ramai gadis. Limpahan kemewahan meletakkan ego dan kesombongan di singgahsana yang paling tinggi. Mentalitinya yang mementingkan darjat dan kedudukan telah menutup pintu hatinya untuk mendengar bicara hatinya sendiri yang pada ketika telah mula ada getaran buat Aleya.





Assalamualaikum :) hello hello ^__^ jom jom hani share satu novel best dengan kamu semua. cerita ni serius best. ni novel yang hani tak pernah jemu baca selain adam hawa. berulang kali pun boleh baca. try lah cari & baca. :)


syed aizril ni, kadang2 watak dia akan buat kita rasa geram, marah, menyampah & benci sangat2! tapi, bila dia dah insaf, watak dia jadi macam lelaki idaman semalaya. hehe. kalau watak jahat syed aizril ni, maybe ada dalam dunia nyata tapi kalau watak baik tu, mungkin 1 dalam 1000 agaknya. huhu


pada hani, novel ni tersangat best! tapi hani taktahu la pada orang lain macam mana. tapi, ramai juga kawan2 hani yang cari novel ni. hani kenal novel ni masa form berapa tah. masa to nevel ni keluar dalam majalah dewan siswa. so bila dah baca tiap2 keluaran, takbest pulak kalau takde novel ni kan. lagipun kat dewan siswa tu dia potong2 cerita.


okiesss, nanti hani share lagi novel2 yang hani dah baca . teheeee :D taaaa~ :)








7 comments:

ZuRaNaI said...

hey.menangis tau bc novel ni..huuu

hanny maness said...

hani pun same. nangis sobss sobss masa mula2 baca. dah banyak kali baca tak nangis dah tapi tetap sedih :D

i n n z c h u b b y said...

kak inn ada novel ni kat umh...

mak akak yg beli...

tapi,akak x baca lagi... huhu~

NURUL NAZIRA said...

aku nanges aje baca novel nie.. ego tak sudah2 la syed azril uh ! haha.. btw, ade tag untk kaw.. check it out ! :D

NURUL NAZIRA said...

cursor yg sparkle tu eah hani? kat sini ade.. try la :)

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2010/08/jadikan-cursor-anda-berkilauan-sparkle.html

hanny maness said...

kak inn :

akak baca lah. cerita ni best sgt :)

hanny maness said...

nazira :

aku pun nangis. huhu. dia ego sgt tapi bila dah baik, jadi sweet lak. haha.

ohh tenkiyuss link tu eh