Lilypie Kids Birthday tickers
sisters, do you think that a prince of deen will marry you while you just sit in front of your laptop, busy updating your status about marrying a righteous man or sharing almost all of Irma Hasmie's marriage photos and saying how lucky she is to become a wife of a great man? Will a prince of deen look for you just because of your splendid poem about marriage, your 'surat-buat-calon-suami' entries or your 'menanti-bakal-imamku-dunia-akhirat' status?

Tuesday, August 9, 2011

MMU memang best ! -.-"

Assalamualaikum. hello readers :) ohhh entry ni bukan lah mahu memuji mmu. jauh sekali nk mengutuk.. tapi, lebih kurang la. ehehe. lebih kurang dengan mengutuk. huuu. eh eh bukan..alaaa, apa apa je lah. taktahu nak describe macam mana.


Alhamdulillah, baru lepas presentation tadi. semuanya berjalan lancar. presentation dah habis *yeay!*. lepas ni kena focus pada 2nd midterm & assignment. biasalah dah nak habis sem ni, assignment semua kena submit. memang tak menang tangan lah nak buat. tapi, dah nama pun student kannnnnnnnnn. cuma, perit sikit la kat mmu ni sebab.. waktu study sangat pendek lepastu subject pulak banyak. memang tingtong la kepala. -.-"


sem2 sebelum ni hani rasa hani tak pernah lupa class kat mana. tapi, sem ni.. macam hampeh je. selalu silap class. tapi ape ada hal kannn. tebalkan muka je bila dah silap class tu :P


saya rindu seseorang. rindu sangatttt! :'(


pada kawan kawan yang nak ajak jumpa dalam 2 minggu ni, mintak maaf sangat. memang takboleh rasanya. bukan rasa, tapi memang takboleh sebab sangat lahhh pack jadual saya. *bajet ramai orang nak jumpa dia lak :P*. tak percaya? ce tengok bawah ni.



Wednesday – 10/8/2011

Entrepreneurship – Midterm

Friday -12/8/2011

Financial Accounting 3 – 2nd midterm

Submit portfolio – Intro to Investment

Submit assignment – Company Law

Monday – 15/8/2011

Company Law – Midterm

Tuesday – 16/8/2011

Management Accounting 1 – 2nd midterm

Friday – 19/8/2011

Auditing 1 – 2nd midterm

Submit portfolio – Intro to Investment

Saturday – 20/8/2011

Business Law - midterm

Wednesday – 24/8/2011

Submit assignment – Auditing 1

Friday – 26/8/2011

Submit assignment – Intro to investment





saya perlukan rehat. seriusss! tak tahan dah ni. tak tahan penat + tak tahan rindu! huhu. oklah. nak study untuk midterm esok. do pray for my success ya. thanks All =)


*ehemmm! i know u miss me a lot kannnnn! :P - wfa*

4 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

wahhhhhhhhhhhhh..xtaw nk comment terkezut sgt...tp nasib kite sama..huhuhu

Ainul Hayat said...

Gud luck Hani. Belajar rajin-rajin eh. Bape sem lagi eh nak habis?

hanny maness said...

kak iqa :

huhu. inilah MMU -.-"

hanny maness said...

kak ainul :

insyaAllah, thanks kak :)
kalau takde pape, 2 sem lagi habis lah. insyaAllah =)