Lilypie Kids Birthday tickers
sisters, do you think that a prince of deen will marry you while you just sit in front of your laptop, busy updating your status about marrying a righteous man or sharing almost all of Irma Hasmie's marriage photos and saying how lucky she is to become a wife of a great man? Will a prince of deen look for you just because of your splendid poem about marriage, your 'surat-buat-calon-suami' entries or your 'menanti-bakal-imamku-dunia-akhirat' status?

Sunday, March 11, 2012

Penyakit ganjil, pelik dan misteri!

Assalamualaikum. hmm sejak2 single ni, entah kenapa.. rasa macam ada penyakit yang msiteri, pelik dan ganjil berlaku kat saya. taktahu lah kenapa. dulu masa couple, antibody sangatlah kuattttt! sampaikan pelik pulak kadang2. tapi, sejak single lebih kurang 6bulan ni, penyakit tu tiba2 je datang tanpa diundang.. haishhh...


agaknya bila dah berjump cik abang yang betul2 cik abang, baru lah boleh sembuh kot penyakit neh.. hihi..


penyakit ni, mungkin la akan dihidapi oleh orang2 yang single je kot. orang yang berdua kalau kena penyakit ni, rasa macam lain macam je.. heee


sebelum tu kita cuci mata kejap jommm.. semua gambar ehsan dari google :)


[bradley james]
atototo.. omey omeyy.. ni kalau tengok merlin, banyak focus kat dia je. haishhh..super duper handsome laki neh.. *.*




[dude harlino]
cowok import dari negara seberang neh gua minat sejak sinetron intan. tampangnya begitu lucu & manis yach~! ;)


[zumi zola]
ini juga cowok dari seberang. tampan amat sih. bisa nggak tidur malam gue ;p


[irwansyah]
ohmaiiii! dulu punya hebat sy kutuk dia. hihi.. tapi sekarang, jatuh hati pulak tengok kecomelan dan kejambuan muka dia tu. haiiihhh @_@



ni hubby saya. nama dia eron ajis ;p
hahaha.. sape tak kenal hero malaya neh.. abang long dia , mat romeo dia, suami mithali dia.. semua lah dia! hebak hebakkk ;p



[remy ishak]
dia sangat kacak! kalau la dia ada janggut..hmm mesti lagi kacak :D:D


[syed ali]
kiut miut orangnya. taktau dah berpunya ke belum. harap2 belum, boleh la tuan puteri hani ni mencuba nasib :D



[nadzim othman]
ex bf ni.. haha..


fahrin ahmad
kalau suruh buat pilihan antara sejuta ringgit & fahrin ahmad, sy pilih FAHRIN AHMAD!org gila je yang tolak tuah kalau taknak fahrin ahmad ni :p



nak tempek sekali lagi gambar my dear neh ;p




errr... agak2 dah tahu tak apa penyakitnye?? hehehe.. ye, penyakit gatal tak boleh tengok laki handsome! kuikui... nak buat macam mana, masa couple dulu, MKH la yang paling handsome, paling comel, paling sweet, paling manja dan semua yang paling lah! hihi.. tak pandang pun laki lain, cukup la dia sorang. tapi bila dah menyendiri, cuci2 mata lah sikit kannn. nanti kalau de jodoh , dah takboleh dah pandang laki lain. secara automatiknya lelaki2 handsome yg ada kat atas ni terus hilang handsome dan serinya . kehkeh :p



tah hape2 sy mengarut ni. buang stress sebab nak naik sem dah. emosi sikit bila nak kena masuk kandang semula :p thanks for reading. bubbye~ =D





sweetkan! semoga satu hari nanti saya berpeluang buat macamni dengan bakal imam saya. ameen! :)




6 comments:

DeQWa said...

salam perkenalan...
ramai pompuan skrg tergila2kan si aaron aziz tue,walaupun bapak kepada 3 anak...tp still hansem n macho..keke

~~Sue eLLa~~ said...

haiyhh tgk merlin mmg tgk dia jeeeeee...aduiyh..bradley....comel...watak pun comel2 jugak..ego n jual mahal sikik2 kan..hahaha

Anonymous said...

katun last part tk bole blah..

cik hanny^^ said...

deqwa :

salam perkenalan. thanks sbb sudi singgah di blog sy..

yup2, sgt ramai gilakan dia.. handsome & macho sgt. hehe

cik hanny^^ said...

sue ella :

heheh tau takpe. comel sgt.. cair hati wanita hani neh :p

cik hanny^^ said...

cik anon :

hehe.. takbole bla knp? tp comel lahh katun tu :D