Lilypie Kids Birthday tickers
sisters, do you think that a prince of deen will marry you while you just sit in front of your laptop, busy updating your status about marrying a righteous man or sharing almost all of Irma Hasmie's marriage photos and saying how lucky she is to become a wife of a great man? Will a prince of deen look for you just because of your splendid poem about marriage, your 'surat-buat-calon-suami' entries or your 'menanti-bakal-imamku-dunia-akhirat' status?

Thursday, April 25, 2013

Kami tidur office! :D


Assalamualaikum. mihmih. lama bebenorr tak tulis. busy. ahh cliche sangat alasan tu -__- Alhamdulillah,sekarang saya dah bekerja tetap. Alhamdulillah Alhamdulillah,. dah lepas temph 3 bulan percubaan. mungkin rezeki kat sini . syukur Allah masih beri rezeki. sekarang ni, kerja takboleh nak memilih sangat. apa yang ada,ambik je asalkan kerja tu halal. :)

nanti lah cerita pasal kerja ya. :)

hujung bulan nii,, err to be exact.. hari jumaat & selasa ni, kami bakal kehilangan dua orang permata dalam office ni. sedih T__T sorang bahagian PR, sorang lagi bahagian admin. saya rapat sangat dengan kakak berdua ni. masa masuk2 practical, sampai la kerja tetap kat sini. sedih, tapi diorang dapat rezeki yang lebih baik kat kampung masing-masing. :)


jadinya, sempena hari-hari terakhir dorang kat sini, masa hari selasa tu saya sesuka hati bagi cadangan nak tidur ofis hari rabu malam khamis. ehehe. konon-konon nak menjemah dan jalan-jalan cari makan la :p tapi,lebih makan dari menjemah. hihi. psstt, boss taktahu ni. kalau tahu, habisla kitorangg -__-"


perjalanan dimulakan lepas maghrib. nak cari makan. nak makan boy burger. kak atilia kata sedap & murah. puas merentas area prima sri gombak, kitorang  berjalan pulak ke taman sri gombak sampai la ke taman bolton. halloo, 4 orang anak dara berjalan dengan baju kurung malam-malam, serius rasa macam pelik-__- segan jugak. tapi demi boy burger, kitorang redah je . tapi, bila sampai je. tengok-tengok kedai tu tutup. cisss cisss. kempunan ! -__-


tapi, sebab kan dah sampai, kitorang makan jela apa yang ada . sambil makan tu, boleh pulak merancang nak beli burger kat tempat lain. takpun singgah mamak taqwa sebab nak makan cheese garlic nan. ahaha. perut dinosour semuanya. kihkih



 ni saya punya. kerang bakar dengan sotong goreng tepung. tapi, dah tak fresh. sangat tak fresh. tak sampai berapa minit, saya dah sakit perut. merah padam muka tahan nak membuang T___T


balik dari makan benda2 ni, pergi kedai burger. orang2 area gombak mesti tahu nama kedai burger ni. burger longkang. mihmih., huduh bunyi nama kedai. tapi sedap :) saya order burger kambing special. tapi tak letak roti. ada daging kambing, telur, bawang, nenas n kobis. omnomnom . 





sebahagian hasil isian perut kami berempat. ahahah :p teruk awek2 ni semua -_-
















keadaan opis :D mahap ler, opis under renovation. tu yang sepah2 tong cat, tangga. :D


ade lalat hinggap,. cisss! 


dan kami end up sesi makan memakan dengan bersarapan kat mamak taqwa pagi tadi. omnomnom :p 


seronok tido kat ofis sendiri. dulu tidur kat ofis ummi je. hehe. okayokay. sambung lain kali. Assalamualaikum :)


love, hannyjaffar

No comments: